Crin Antonescu, fostul lider al PNL a declarat că el a fost trădat de foarte mulţi oameni în PNL, dar a explicat că nu este momentul să-i numească nominal.

"Lista trădătorilor este cumplit de lungă. Din fericire, şi lista oamenilor care înţeleg ce înseamnă Partidul Naţional Liberal este extrem de lungă. Trădătorii iau ochii pentru că sunt chemaţi la emisiuni TV, se agită, promit, candidează, înfiinţează partide, ţin vie flacăra liberalismului. Mesajul meu este că doar cei din urmă, numai cei drepţi, numai aceia contează pentru că cine trădează nu mai există! Când trădezi nu mai exişti!", a spus Crin Antonescu.

După aceste declaraţii, fostul liderl al PNL a primit ropote de aplauze, nemaiputând să-şi continue discursul preţ de câteva zeci de secunde. "Lăsaţi-mă să plec. Partidul acesta nu poate să aibă în rândul său numai oameni dedicaţi sau numai oameni care să nu ceară nimic. Este imposibil, dar este esenţial ca aceştia oameni să existe mereu şi ca viaţa şi istoria partidului să fie întrupată de ei", a adăugat  Antonescu.

Crin Antonescu le-a cerut iertare celor faţă de care a greşit, cât a fost preşedinte al PNL.

"Partidul acesta nu va putea să aibă niciodată în rândul său numai oameni curaţi, numai oameni care să dea totul, dar este esenţial că are şi astfel de oameni şi are destul de mulţi.Tuturor faţă de cei faţă de care am greşit le cer iertare, tutoror celor care m-au ajutat le mulţumesc", a conchis Antonescu.