Poliţiştii Secţiei 1 Ploieşti au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Cometului, are loc un conflict între două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, între doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma căruia, unul dintre bărbaţi l-a lovit pe celălalt. Agresorul plecat în trombă cu autoturismul propriu, însă a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina în albia pârâului Dâmbu.

Agresorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au descoperit că acesta nu posedă nici permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care are în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 În ceea ce priveşte infracţiunea de lovire sau alte violenţe, persoana agresată a declarat că nu doreşte să depună plângere penală.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii ploieşteni, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.