Şapte persoane au murit după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit în timp ce încerca să decoleze de pe un aeroport din apropiere de Boston (Massachusetts, nord-estul Statelor Unite), au anunţat duminică oficialii şi presa americană, informează AFP.
   
Potrivit autorităţilor aeroportuare locale, accidentul s-a produs la LG Hanscom Field, un aeroport situat la nord-vest de Boston.
   
Accidentul, care s-a produs sâmbătă seara, "implică un avion privat care pleca din Hanscom", a declarat Bedford-Massachusetts Port Authority într-un comunicat, adăugând că aeroportul din Hanscom va fi închis până la noi ordine.
   
Agenţia naţională pentru securitatea transporturilor (NTSB) a anunţat pe Twitter că va ancheta cauzele accidentului.
   
Toate cele şapte persoane aflate la bordul acestui avion au murit, a asigurat New England Cable News, un post de televiziune care aparţine reţelei NBC, citând oficiali aeroportuari.

Site-ul The Inquirer a precizat că Lewis Katz, coproprietarul cotidianului The Philadelphia Inquirer, al Daily News şi Philly.com, a murit în acest accident. Decesul a fost confirmat de redactorul şef al The Inquirer, Bill Marimow.

"Deplângem cu toţii moartea dragului meu prieten şi partener de investiţii în cumpărarea Philadelphia Inquirer, a Daily News şi Philly.com", a declarat celălalt coproprietar H.F. "Gerry" Lenfest. "Este o pierdere tragică, dar sunt bucuros să anunţ că Drew Katz, fiul lui Lewis, îl va înlocui pe tatăl său în cadrul noii noastre întreprinderi", a adăugat el.