Ofiţerii BCCO şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori şi proxenetism. În urma a şapte percheziţii efectuate la locuinţele membrilor grupării, 23 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru cercetări.

Poliţiştii BCCO au efectuat 7 percheziţii în judeţul Prahova, la locuinţele membrilor unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări, a reieşit că, din luna octombrie 2013 şi până în prezent, membrii grupării ar fi racolat mai multe tinere, dintre care două minore,  pe care le-ar fi determinat  să întreţină raporturi sexuale, contra cost, cu diferite persoane, sumele astfel obţinute fiind însuşite de cei în cauză.                                                                                     

În urma percheziţiilor, 23 de persoane au fost conduse la sediul  D.I.I.C.O.T.Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru cercetări.                                                                            

Şapte dintre persoanele depistate sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.