Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier uşor, în timp ce vizita mai multe şantiere din oraş, el declarând că de vină a fost şoferul său, care nu s-a asigurat într-o intersecţie, iar maşina Primăriei a fost lovită de un autoturism de teren, scrie Mediafax.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în cartierul Tipografilor din Timişoara, unde maşina Primăriei, condusa de şofer şi în care se mai aflau primarul Nicolae Robu şi şeful Directiei Tehnice din Primărie, a fost lovita de un autoturism de teren.

Primarul Nicolae Robu a declarat pentru Mediafax ca accidentul s-a produs din vina soferului sau, care nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie.

"Am plecat la santiere, in vizita pe trasee. La un moment dat, la o intersectie, a fost o coliziune cu o masina de teren. De data asta, soferul nostru a fost de vina. Din fericire, nu au fost viteze mari, nici la noi, nici la cealalta masina. Eu eram in dreapta si in spate era Culita Chis (seful Directiei Tehnice din Primaria Timisoara - n.r.). S-au si pornit airbagurile pe partea mea. Lovitura a fost pe partea dreapta. Am fost cu masina Primariei, nu m-am lovit de la airbaguri. Este inexplicabil ce s-a intamplat, a fost o situatie simpla, soferul a intrat in intersectie si masina venea perpendicular. Nu am ajuns la spital, din fericire nu ne-am lovit niciunul rau", a spus primarul Nicolae Robu.

Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de interventia unui echipaj de politie la locul accidentului, cei doi soferi urmand sa incheie o intelegere amiabila.