O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau şi care circula pe un drum din localitatea Morăreşti, judeţul Argeş, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă.

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, un microbuz în care se aflau şoferul şi opt pasageri s-a răsturnat pe un drum din localitatea Morăreşti, la graniţa judeţului Argeş cu judeţul Vâlcea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului, o persoană a murit, altă persoană a fost grav rănită şi alte patru au suferit răni uşoare, în timp ce şoferul şi doi pasageri au scăpat fără răni.

Conform poliţiştilor, microbuzul, care este un autovehicul de nouă locuri, între care unul pentru şofer şi opt pentru pasageri, nu aparţine vreunei firme care să efectueze curse regulate pentru transport de persoane, maşina aparţinând şoferului.