O familie din Reşiţa s-a trezit cu un TIR în casă. Autotrenul, înmatriculat în Rusia, a intrat în blocul de locuinţe după ce a lovit un taxi şi câteva maşini parcate pe trotuar. Trei oameni au ajuns la spital, una dintre victimele din taxi este chiar soţia medicului de pe ambulanţă care i-a acordat ajutor la locul accidentului.

Propietara apartamentului era în sufragerie cu fiul ei când TIR-ul s-a oprit în balcon, şi doar o minune a făcut ca ei să nu fie răniţi
Martorii cred că şoferul rus a adormit la volanul tirului.

Pe contrasens, tirul a izbit violent un taxi, pe care l-a proiectat într-o maşină parcată pe marginea drumului, a mai lovit două maşini care staţionau şi apoi s-a oprit în balconul de la parter.

În urma impactului, taximetristul a rămas blocat în maşină. Taximetristul a fost scos din maşină de trei pompieri. Una dintre cliente, aflată pe bancheta din spate, s-a dovedit a fi chiar soţia medicului care sosise la intervenţie.
Atât şoferul, cât şi cele două pasagere ale taxiului au ajuns la spital.
În urma accidentului, alimentarea cu gaz a fost oprită pentru că pe balconul distrus de tir era  centrală. Şoferul rus care a provocat accidentul a scăpat teafăr din accident.