Echipa din România a obţinut Locul I pe naţiuni, iar Eduard Valentin Curcă de la Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iaşi a obţinut locul I absolut la Olimpiada internaţională de matematică pentru studenţi, „South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students-SEEMOUS 2014”. La această competiţie au fost prezenţi 132 de participanţi din Bulgaria, Grecia, Iran, România, Rusia, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, totalizând 25 de echipe.Echipa României, campioană la Olimpiada internaţională de matematică pentru studenţiEchipa din România a obţinut Locul I pe naţiuni, iar Eduard Valentin Curcă de la Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iaşi a obţinut locul I absolut la Olimpiada internaţională de matematică pentru studenţi, „South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students-SEEMOUS 2014”.

La această competiţie au fost prezenţi 132 de participanţi din Bulgaria, Grecia, Iran, România, Rusia, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, totalizând 25 de echipe.

Pe lângă rezultatele individuale ce au fost recompensate cu diplome şi medalii, au fost acordate următoarele trofee:

Cupa pentru locul I pe naţiuni câştigată de România,

Cupa pentru locul I pe universităţi câştigată de Kapodistrian University of Athens din Grecia

Cupa pentru locul I absolut, câştigată de studentul Curcă Eduard Valentin de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Studentul român a obţinut şi premiul pentru cea mai originală şi frumoasă soluţie dată problemei 4 din concurs.