Adrian Vasilescu a punctat astăzi că românii nu ştiu să facă bani! A spus-o atât de convins, de parcă trebuie să fii vreun specialist al BNR ca să tragi o concluzie de genul acesta. Fără a spune ceva concret, el a arătat cu degetul spre românii de rând, uitând că, de la înălţimea funcţiei lui e uşor să facă asta!

”Cetăţeanul ar trebui să ştie, în primul rând, cum se fac banii şi cum se cheltuie raţional. Dar mai ales cum se fac banii. Eu pun mâna pe inimă şi spun că românii nu ştiu să facă bani. Acesta este adevărul adevărat şi acesta este lucrul cel mai important care trebuie învăţat, cum se fac banii, cum se folosesc, cum se cheltuie raţional şi multe altele. Eu când spun că românii nu ştiu să facă bani mă refer la cei 20 de milioane de români. Nici oamenii de afaceri nu ştiu prea bine să facă bani. Mulţi ştiu să ia de la stat bani prin afaceri cu statul, prin contracte, e uşor să iei bani. Important este să faci locuri de muncă în care să se producă bani", a concluzionat purtătorul de cuvânt al BNR, Adrian Vasilescu, citat de realitatea.net

Chiar dacă unii s-au grăbit să spună că asta este o declaraţie şoc, ea este de fapt o declaraţie banală, fără nimic spectaculos în ea!