Marius Frumuzache, pedofilul din Ploieşti care a fost condamnat 16 ani de închisoare, a cerut eliberarea din detenţie, formulând contestaţie la executare, potrivit articolului 461 din Codul de procedură penală.

Solicitarea acestuia fost respinsă de instanţa Curţii de Apel Ploieşti.

„Respinge ca nefondat apelul declarat de FRUMUZACHE MARIUS COSTIN, în prezent deţinut în Penitenciarul Mărgineni, împotriva sentinţei penale nr.603/29 noiembrie 2013 pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa. Obligă apelantul la 200 lei cheltuieli judiciare către stat, din care 100 lei onorariu apărător din oficiu ce se avansează din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică azi, 05 februarie 2014“, se arată în decizia instanţei.

Frumuzache a fost condamnat de Tribunalul Prahova pentru violul unei fetiţe de 10 ani şi pentru alte două tentative de viol asupra a două minore. Acesta a încercat în permanenţă să atace pe orice cale decizia de condamnare. În timpul procesului, a solicitat internarea într-un centru de boli psihice, dar rezultatul evaluării psihiatrice a arătat că inculpatul avea discernământ.