Vremea continuă să fie mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, exceptând nord-estul ţării şi nordul extrem, unde sunt mai mulţi nori şi izolat va ploua slab. Spre seară cerul se acoperă de nori şi în regiunile sud-vestice, urmând ca ploile, în general slabe cantitativ, sa cuprindă în cursul nopţii următoare aproape toate regiunile.

Luni, vremea caldă continuă în cea mai mare parte a ţării.

Marţi vremea va fi în general închsă şi se va răci uşor în majoritatea zonelor. Temporar vor cădea ploi în cea mai mare parte a ţării. La munte, dar şi în regiunile estice precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare şi se poate forma şi polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul teritoriului şi sus, pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 3 grade în nordul Moldovei şi 12-13 grade în Banat şi Crişana. În special dimineaţa, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

În Muntenia vremea se răceşte uşor: dimineaţă vor fi 1-3 grade, iar la prânz, în jur de 5 grade. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua slab. Vântul va fi moderat.