Se face anchetă la Târgu Mureş, unde maşina unui poliţist de la Serviciul Rutier a fost incendiată. Oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat şi spun că la mijloc ar putea fi vorba despre o răzbunare.

Agentul, în vârstă de 35 de ani, este cunoscut în oraş pentru că l-a amendat inclusiv pe primar şi a încătuşat un medic cardiolog renumit. 

Maşina poliţistului de 35 de ani era în faţa blocului în care acesta locuieşte. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au descoperit că flăcările au pornit din interiorul autoturismului şi că nu este vorba despre un scurt-circuit.

Geamul uneia dintre uşile din spate a fost spart, iar pe bancheta a fost aruncat un cocktail molotov. Automobilul a fost serios avariat.

Varianta răzbunării este una dintre variantele pe care merg şi anchetatorii.

Cristian Virag, purtător de cuvânt ISU Mureş: „După stingere s-a constatat ca şi cauză de izbucnire a incendiului folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”

Andreea Pop, purtător de cuvânt IPJ Mureş: „Cercetările sunt continuate pentru distrugere, sub supravegherea parchetului de lângă judecătoria Târgu Mureş.”

În zonă sunt şi camere de supraveghere, iar filmările urmează să fie analizate de anchetatori.