Un tânăr român a fost găsit mort lângă o pădure din Verona. Poliţiştii suspectează că decesul acestuia a survenit în urma unei sinucideri, iar familia este disperată pentru că nu are bani să-i aducă trupul înapoi în ţară.

Pe reţelele de socializare a fost deschisă o campanie de strângere de fonduri pentru familia lui Gabriel Costin Mingea, de 22 de ani din Constanţa, care a fost găsit fără suflare la marginea unei păduri.
 

Potrivit prietenilor care au început campania de strângere de fonduri, Gabriel a plecat în Verona cu iubita lui şi a ajuns sa-şi găsească sfârşitul, miercuri seara, într-o pădure de lângă oraş.

Mama lui a fost sunata pe 27 septembrie de poliţiştii italieni, fiind anunţată că băiatul ei cel mare, Gabriel, a fost găsit de un trecator, fără suflare, într-o pădure la doar câţiva kilometri de oraşul Verona.

”Familia, însă, nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costa în jur de 3.000 de euro. Aşa ca noi, toti cei apropiaţi lui, ne-am gândit să facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasă. În această situaţie fiecare leu contează, deci hai să fim oameni şi să fim alături de familia lui în momentele aceastea grele”, este scris pe postare de a Facebook care a fost distribuită de peste 400 de ori.