Un motociclist a fost lovit de o maşină de Poliţie şi a fost rănit la picior, după ce a fost urmărit zece kilometri de către poliţişti până în localitatea braşoveană Fundata din cauză că a refuzat să oprească la somaţiile acestora. Parchetul de pe lângă Judecătoria Zăneşti a deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc duminică în localitatea Fundata, judeţul Braşov, după ce doi motociclişti au refuzat să oprească la somaţiile poliţiştilor. Cei doi au fost urmăriţi de către echipajul de poliţie, iar unul dintre ei a fost rănit după ce a frânat brusc în faţa maşinii şi a căzut.

Totul a început în staţiunea Bran când doi motociclişti au fost văzuţi de un echipaj de Poliţie după ce au săvârşit mai multe contravenţii. Poliţiştii i-au somat să oprească, dar cei doi motociclişti şi-au continuat drumul. Ei au fost urmăriţi zece kilometri până în localitatea Fundata, unde unul dintre ei a fost lovit de maşina de poliţie după ce a frânat brusc în faţa ei. Bărbatul a suferit mai multe răni la picior.

Cei doi motociclişti nu s-au supus semnalelor echipajului de Poliţie, astfel că s-a pornit în urmărirea lor până în localitatea Fundata. Aici, într-o curbă la stânga, cel mai probabil unul dintre motociclişti a redus brusc viteza şi a intrat în coliziune cu echipajul de poliţie", a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zăneşti.

"În cadrul dosarului se vor cerceta toate aspectele care au dus la incident", a mai spus Gabriela Dinu.