Patru persoane - o femeie şi cei trei copii ai ei - au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. Femeia era însărcinată şi ar fi lăsat şi un bilet de adio. La această oră, traficul feroviar în zonă este blocat, iar alte două trenuri au întârzieri mari.Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că din informaţiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era însărcinată.

Sursa citată a precizat că cei trei copii au vârste de doi, cinci şi zece ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că anchetatorii ar fi găsit la faţa locului un bilet de adio lăsat de către femeie.

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, joi, în jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti Constanţa cu o viteză de aproximativ 160 de kilometri la oră a lovit mortal patru persoane între staţiile CFR Brăneşti şi Pasărea, deocamdată nefiind stabilite împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

Primele informaţii arătau că pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Braneşti, o minoră a fost lovită de tren şi a murit, iar ulterior, în spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate încă trei persoane decedate, respectiv o femeie şi doi copii.

La ora transmiterii acestei ştiri se fac fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din primele date există ipoteza că femeia s-ar fi aruncat împreună cu copiii în faţa trenului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov Alis Grasu a declarat că echipajul medical de pe ambulanţă a găsit la faţa locului un copil de aproximativ zece ani şi o femeie a cărei vârstă nu a fost stabilită, iar cadrele medicale spun că ar mai fi două victime sub tren.

La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit tabelei de Sosiri/ Plecări din Gara de Nord din Capitală, trenul interregio care urma să plece spre Mangalia la ora 8.30 are întârziere de 230 de minute, iar trenul interegio spre Constanţa, cu plecare la ora 10.38, are o întârziere de 65 de minute.