Trei persoane au murit şi cinci au fost rănite în Bucureşti, luni dimineaţă, după ce un microbuz s-a răsturnat în râul Dâmboviţa. Conform ISU Bucureşti - Ilfov, accidentul a avut loc în jurul orei 04:00 la intersecţia Splaiului Dudescu cu Şoseaua de Centură.

În autoturism se aflau nouă persoane: şase dintre ele au reuşit să iasă singure până la sosirea pompierilor, iar alte trei au fost extrase de scafandri. Două persoane au fost găsite încarcerate, iar o altă persoană a fost găsită la aproximativ 50 de metri de vehicul.

Toate cele trei persoane găsite în apă şi în microbuz au fost declarate decedate, printre ele fiind şi o fetiţă în vârstă de 8 ani.

Cinci victime au fost transportate la spital, de ambulanţele SMURD: trei la Spitalul "Bagdasar Arseni", o persoană la Spitalul Sf. Pantelimon şi o alta la Spitalul Sf. Ioan.

Conform primelor cercetări, şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului când a vrut să vireze la stânga dinspre splaiul Dâmboviţei către autostrada A2.

La intervenţie au participat şase ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri şi echipajul de salvatori