O aeronavă a companiei Wizz Air care urma să plece, joi seară, la ora 18.10, la Londra de pe Aeroportul Internaţional Sibiu s-a întors la sol la scurt timp de la decolare, iar zborul a fost anulat, după ce o pasăre a lovit unul dintre motoarele avionului. Pasagerii au fost redirecţionaţi pe alte rute, în funcţie de opţiunile personale şi posibilităţile operatorului aerian.

"Zborul companiei Wizz Air, numărul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programantă la ora 18:10, a fost anulat. După decolare, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis întreruperea zborului şi întoarcerea aeronavei la sol". a informat, joi seară, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Nicoleta Boborodea.

Sursa citată a precizat că, în aceste condiţii, pasageri au fost debarcaţi şi rerutaţi, în funcţie de opţiunile personale şi posibilităţile operatorului aerian.

Potrivit aceleaişi surse, o echipă de intervenţie din partea operatorului aerian a sosit deja la faţa locului, pentru evaluarea situaţiei şi stabilirea măsurilor de remediere