Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, a murit, iar fiica sa de trei ani şi soţia au fost grav rănite după ce s-au răsturnat de mai multe ori cu maşina în care se aflau pe un drum naţional din judeţul Suceava, din cauza vitezei exesive. Copilul a ajuns la spital în comă de gradul patru.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul s-a petrecut în oraşul Milişăuţi, de pe drumul naţional 2 H, după ce tânărul de 27 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii în care se afla împreună cu soţia şi copilul.

Practic, şoferul a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule şi, din cauza vitezei excesive, susţin poliţiştii, a pătruns pe acostamentul de pe sensul opus de mers, unde a intrat în derapaj.

În consecinţă, maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe contrasens şi s-a oprit în parapetul de pe marginea şoselei, şoferul fiind proiectat prin parbriz pe câmpul din apropiere.

”În urma accidentului, conducătorul auto a decedat din cauza leziunilor grave suferite. De asemenea, o femeie de 31 de ani, soţia şoferului, şi fiica celor doi au fost rănite, starea fetiţei fiind gravă, în condiţiile în care se află la spital în comă de gradul IV”, a declarat, luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.