Traficul rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea, este restricţionat, marţi după-amiază, din cauza unei alunecări de teren produse în afara localităţii Milcoiu, care a afectat banda de coborâre a zonei cunoscută sub denumirea de Dealul Negru, respectiv sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul este restricţionat pe DN 7, la kilometrul 163 + 300 de metri, în afara localităţii vâlcene Milcoiu, din cauza unei alunecări de teren care a afectat banda de coborâre a zonei cunoscută sub denumirea de Dealul Negru, respectiv sensul de mers Piteşti - Râmnicu Vâlcea.

În prezent, în zonă se circulă pe cea de-a doua bandă a sensului de mers spre Piteşti, fiind montate indicatoare rutiere pentru fluidizarea circulaţiei.

Lungimea drumului afectat este de aproximativ 25 de metri şi se estimează că lucrările de reparaţii vor dura aproximativ o lună.   

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă în zona respectivă, pentru a preveni astfel producerea de accidente rutiere.