Un colet suspect aflat într-o geantă de voiaj a fost descoperit luni după-amiază lângă o bancă din staţia de autobuz din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar Poliţia şi Jandarmeria au izolat perimetrul şi au blocat traficul pe unul din sensurile de mers de pe bulevardul principal din Vaslui.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi lucrători din SRI intervin, luni după-amiază, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce în staţia de autobuz din faţa unităţii medicale a fost găsit un colet suspect. Autorităţile au intervenit în urma unei sesizări făcută la numărul de urgenţă 112 de către o femeie.

”Persoana care a sunat la 112 a precizat faptul că lângă o bancă din staţia de autobuz se află o geantă cu o cutie suspectă înăuntru. În consecinţă, mai multe echipaje de poliţie s-au dus în zonă pentru a asigura perimetrul”, a declarat, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.Pe lângă asigurarea perimetrului pe o rază de aproximativ

50 de metri, poliţiştii au dispus închiderea magazinelor din zonă. Totodată, traficul rutier şi de pietoni a fost blocat pe unul din sensurile de mers de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Vaslui, circulaţia desfăşurându-se alternativ pe cealaltă bandă. De asemenea, în zonă se află şi o maşină de pompieri, precum şi mai multe echipaje ale Poliţiei Locale.