Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:08:29

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Vaslui: 14 maşini, printre care şi un microbuz cu călători, blocate pe un drum judeţean din cauza viscolului


20 aprilie 2017

citeşte totul despre:
masini,
microbuz,
drum,
judetean,
municipiu,
viscol,
zapada,
ninsorirating     (7 vizualizări)

Paisprezece maşini, între care şi un microbuz cu călători, au rămas blocate, joi după-amiază, pe un drum judeţean din apropiere de municipiul Huşi din cauza viscolului care a format suluri de zăpadă pe o porţiune de câteva sute de metri de şosea. Alte zece drumuri judeţene sunt cu probleme din cauza ninsorilor abundente şi a vântului puternic.

Zeci de persoane au rămas izolate în zona localităţii Bobeşti, de pe drumul judeţean DJ 244D Huşi - Avereşti, din cauza ninsorilor şi a vântului puternic care au condus la apariţia unor blocaje în trafic. Astfel, 14 maşini, printre care şi un microbuz cu călători care efectua o cursă regulată de transport persoane între Huşi şi Avereşti, au rămas blocate pe şosea ca urmare a sulurilor de zăpadă formate pe partea carosabilă pe o distanţă de câteva sute de metri.

”Cele şase maşini care veniseră dinspre Huşi, inclusiv acel microbuz cu călători, au fost întoarse în oraş. De partea cealaltă a blocajului de pe şosea, dinspre Avereşti, se mai află alte opt autoturisme, însă nu sunt probleme cu şoferii sau pasagerii acestora”, a declarat, joi, pentru News.ro prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan.

Utilajele de la LDP acţionează, joi după-amiază, pe alte zece drumuri judeţene cu probleme, respectiv DJ 243 Bârlad - Pogana, DJ 243 B Bârlad – Ciocani, DJ 244 H Urdeşti, DJ 244 I Măluşteni, DJ 2444 Şuletea – Stoişeşti, DJ 244 D Huşi – Dolheşti – limită cu judeţul Iaşi, DJ 244 B – Hurduci – Hoceni, DJ 244 C Pădureni – Urlaţi, DJ 245 A Lipovăţ - Suceveni şi DJ 244 A Gara Roşieşti – Vutcani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online