Traficul pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua, sâmbătă dimineaţă, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, la ora 8.45, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 27, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua, pentru că prima bandă este blocată din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule.

În zona accidentului s-au format coloane de maşini, astfel că traficul va fi deviat către Bolintin-Deal (din nodul rutier), apoi pe DJ401A – Bolintin-Vale, urmând să reintre în autostradă în nodul rutier Bolintin-Vale. 

Poliţiştii le recomandă şoferilor care încheie coloanele de maşini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

De asemenea, traficul rutier este intens şi pe DN6 Bucureşti-Alexandria, iar în orele următoare cel mai probabil se va circula în coloană.În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor făcute pe DN6 (E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare: pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea, iar pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.