O tânără în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca agent de colectare la o firmă de credite, a fost înjunghiată, marţi seară, de un client, în localitatea Roşiori, din judeţul Bihor, unde se deplasase pentru a încasa ratele acestuia. Agresorul, un tânăr de 19 ani care a fugit după atac, a fost reţinut, miercuri, iar femeia, însărcinată în luna a doua, se află în spital, în stare bună.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor care a anunţat, miercuri, că a deschis o anchetă pentru tentativă de omor şi a reţinut un tânăr de 19 ani din Roşiori acuzat că, marţi seară, ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit o femeie în vârstă de 32 de ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia lucrează ca agent de colectare la o firmă care oferă credite pe termen scurt şi a mers, marţi seară, să se întâlnească cu tânărul în vârstă de 19 ani, care este clientul firmei, pentru a încasa ratele restante.

Cei doi s-au întâlnit în Roşiori, în maşina femeii, iar la un moment dat suspectul a atacat-o pe aceasta cu un cuţit şi a înjunghiat-o la nivelul toracelui şi picioarelor.

Femeia a încercat să scape de agresor, însă acesta a prins-o în afara maşinii şi ar fi încercat să o înece într-un canal colector din apropiere.

Tânărul s-a speriat şi a fugit în momentul în care a văzut în apropiere un grup de copii care se jucau, el fiind identificat şi prins după câteva ore de la comiterea faptei. El a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Femeia agresată, care este însărcinată în luna a doua, a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate însă nu se află în stare gravă.