Patru persoane au fost rănite, în total, în urma accidentului produs pe autostrada A1, între Nădlac şi Arad, între acestea fiind şi un muncitor de la întreţinerea drumului, aflat la faţa locului pentru curăţa şoseaua de porumbul împrăştiat pe asfalt după răsturnarea TIR-ului. El se află în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter SMURD, urmând să fie dus la Spitalul Judeţean Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, patru persoane au fost rănite în urma accidentului podus pe A1 între Pecica şi Arad, toate fiind în stare gravă. Unul dintre răniţi este angajat al firmei responsabile cu întreţinerea segmentului de autostradă.

Conform sursei citate, cele trei autoturisme care s-au ciocnit au numere de Anglia, două femei şi un bărbat din acestea fiind răniţi grav. Ei au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi de salvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, urmând să fie transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.În starea cea mai gravă se află muncitorul care a fost lovit de unul dintre cele trei autoturisme. În momentul impactului, el se afla lângă autospeciala de intervenţie cu care venise, parcată pe banda de urgenţă. Muncitorul a fost preluat de un elicopter SMURD şi va fi dus la Arad.

Traficul este în continuare blocat pe sensul de circulaţie Nădlac-Arad al A1, fiind redirijat, de la frontiera cu Ungaria, pe vechea rută, respectiv DN 7.

Accidentul a avut loc între Pecica şi Arad, pe Autostrada A1, după ce şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetele care separă sensurile de cirulaţie, pe care le-a distrus pe o lungime de aproximativ 100 de metri.

Autotrenul, încărcat cu porumb, s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp, într-un şanţ.

După câteva minute, un şofer a încercat să frâneze când a observat că pe şosea sunt împrăştiate boabe de porumb, însă autoturismul a derapat, iar alte două maşini care veneau din spate au intrat cu viteză în acesta.

În timpul coliziunii dintre cele trei autoturisme în zonă se aflau poliţişti care veniseră pentru a cerceta împejurările în care se răsturnase TIR-ul, însă aceştia nu opriseră circulaţia.

La faţa locului au fost solicitate echipaje SMURD şi ale Ambulanţei.