Traficul feroviar pe secţia 201, în judeţul Vâlcea, este oprit, joi după-amiază, iar circulţia rutieră pe drumul naţional 7 este îngreunată, după ce un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat pe o linie de cale ferată, în localitatea Câineni. Şoferul TIR-ului a fost rănit, fiind dus la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Vâlcea, autotrenul care circula pe DN 7 dinspre Sibiu către Râmnicu Vâlcea a derapat şi s-a răsturnat în afara carosabilului, pe o linie de cale ferată, în localitatea Câineni.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani din oraşul Stei, judeţul Bihor, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la un spital din Sibiu.

În urma accidentului, traficul rutier pe Valea Oltului se desfăşoară cu dificultate, în zonă formându-se coloane de autovehicule.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră se va desfăşura îngreunat câteva ore, deoarece se va încerca ridicarea autotrenului cu ajutorul a două automacarale, fiind aşteptată şi o drezină cu macara.

De asemenea, traficul feroviar este oprit pe secţia 201, în zona localităţii Câineni,  conform sursei citate.