Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj fac cercetări după ce o femeie în vârstă de 64 de ani, fostă şefă a Centrului de Transfuzii din Cluj, a fost găsită moartă, marţi, în albia unui râu din localitatea Someşul Rece, femeia fiind dată dispărută în urmă cu o zi.

Rudele femeii au anunţat la Poliţie luni dispariţia acesteia, iar un membru al familiei femeii a lansat şi un apel pe Facebook pentru găsirea ei.

"Astăzi [n.r - luni] în jurul orei 14-00 a plecat de acasă (cartier Andrei Muresanu) să-şi facă plimbarea zilnică şi  până acum nu s-a intors, nu mai răspunde la telefonul mobil. Nume Chiorean Elena, aproximativ 152 cm, 64 ani. Era îmbrăcată într-o jachetă neagră, blugi de culoare albastră, cizme de piele întoarsă negre până la genunchi”, scrie în postarea de pe Facebook fiul femeii.

Femeia fusese şefa Centrului de Transfuzii Sangvine din Cluj şi, potrivit familiei, în ziua dispariţiei a plecat de acasă cu o geantă şi cu bani.

Marţi, poliţiştii au găsit cadavrul femeii în albia unui râu din zona lovalităţii clujene Someşul Rece. Potrivit IPJ Cluj, corpul femeii nu prezenta urme de violentă, în cauză fiind deschisa o anchetă pentru a stabili împrejurările în care moartea victimei a avut loc.

viewscnt