Patru jandarmi care se deplasau, sâmbătă, cu autoutilitara de serviciu către o intervenţie în Drobeta-Turnu Severin, maşina având semnalele luminoase şi acustice pornite, au fost răniţi, după ce autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism, femeia care conducea maşina ajungând şi ea la spital.

Echipajul de jandarmi fusese solicitat să intervină, sâmbătă, la un incendiu produs în municipiul Drobeta-Turnu Severin şi se îndrepta spre locul indicat cu autoutilitara de serviciu când s-a ciocnit cu un autoturism, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

”Este vorba de un echipaj al IJJ Mehedinţi care se deplasa la o intervenţie, în urma unei solicitări a ISU Mehedinţi, pentru limitarea efectelor unui incendiu în Drobeta-Turnu Severin. Echipajul se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune când a fost implicat într-un accident de circulaţie, în urma căruia patru dintre colegii noştri au fost transportaţi la spital”, a Claudia Mendea, ofiţer de Relaţii Publice al IJJ Mehedinţi.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în urma accidentului a fost rănită şi femeia care se afla la volanul autoturismului implicat în accident. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital de echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă.