Un bărbat de 36 de ani este căutat de poliţişti după ce şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc într-o patiserie din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, în prezenţa celor doi copii ai săi, de trei şi zece ani. Procurorii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru tentativă de omor.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, tânăra de 30 de ani a fost incendiată de către soţ într-o patiserie din oraşul Buhuşi, unde femeia se afla la cumpărături împreună cu cei doi copii ai săi, de trei şi zece ani. Supărat că fusese părăsit recent de către femeie, bărbatul a intrat în magazin şi, după ce a lovit-o de două ori cu pumnii peste cap, a stropit-o cu benzină dintr-o sticlă pe care o avea în buzunar şi i-a dat foc. După faptă, bărbatul a luat copilul cel mic şi a fugit.

Cuprinsă de flăcări, femeia a ieşit afară, şi-a dat haina jos şi a reuşit să stingă focul. Victima a fugit apoi la spital, unde după ce i-au acordat îngrijiri medicale, doctorii au decis să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, cu arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, capului şi gâtului.

”Bărbatul este căutat în prezent de către poliţişti, fiind dat şi în consemn la frontieră. Copilul pe care îl luase cu el a fost găsit la unul dintre bunici, unde a fost lăsat de către bărbat”, a declarat, joi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Procurorii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 36 de ani pentru tentativă de omor.

viewscnt