Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, o atenţionare cod galben de ceaţă pentru opt judeţe, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău.

Atenţionarea cod galben de ceaţă emisă luni dimineaţă de către ANM este în vigoare până la ora 8.45 în judeţul Cluj şi până la ora 10.00 în Timiş, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri şi se depune chiciura.

De asemenea, sunt sub avertizare cod galben de ceaţă alte şase judeţe - Alba (zona de câmpie), Harghita (tot judeţul), Sibiu (zona de câmpie), Covasna (tot judeţul), Braşov (zona de câmpie) şi Mureş (zona de câmpie). Atenţionarea cod galben de ceaţă este valabilă în aceste judeţe până la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, în aceste judeţe vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău, iar între kilometrii 0 şi 19 vizibilitatea scade sub 50 de metri.