Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit, iar o tânără în vârstă de 23 de ani a fost grav rănită, duminică noapte, într-un accident rutier care s-a produs în oraşul Voluntari, din judeţul Ilfov, după ce maşina condusă de sportivul în vârstă de 21 de ani s-a izbit violent de o autoplatformă care staţiona.

Potrivit unor surse din Poliţie, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 22.15, după ce Răzvan Ţîru, care circula cu viteză mare la volanul unui BMW, nu a mai putut evita o autoplatformă semnalizată regulamentar, care fusese adusă pentru a ridica un autoturism defect.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că sportivul a încercat să evite impactul şi a frânat brusc, însă maşina s-a răsucit şi s-a lovit de platformă cu partea stângă, exact în dreptul şoferului.

Sportivul a murit pe loc, în timp ce o tânără, care era pasager pe scaunul din dreapta, a suferit contuzii la cap, torace şi braţe, fiind internată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.

Răzvan Ţîru, un sportiv originar din Buzău, era considerat o speranţă a kickboxingului românesc. Acesta lupta în circuitul Superkombat, unde era neînvins după trei meciuri, dintre care două fusereră câştigate înainte de limită. El urma să lupte la sfârşitul lunii februarie.