Traficul pe Autostrada Soarelui a fost redeschis, joi, la prânz, după aproape trei zile, singurul tronson care este în continuare blocat fiind cel dintre Fundulea şi Lehliu-Gară, circulaţia în această zonă fiind deviată pe DN3 până la Lehliu. De asemenea, a fost reluat traficul pe A4 Ovidiu-Agigea.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 10.45, a fost redeschis tronsonul Drajna - Feteşti al A2, între kilometri 105 - 143, pe ambele sensuri.

De asemenea, începând cu ora 11.00, a fost redeschis tronsonul Lehliu-Gară - Drajna al autostrăzii. Totodată, în jurul orei 11.15, a fost reluată circulaţia şi pe segmentul Bucureşti - Fundulea al Autostrăzii Soarelui.

Şi tronsonul Cernavodă - Constanţa a fost redeschis traficului şi se circulă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.

În cursul dimineţii, tronsonul Feteşti - Cernavodă al autostrăzii A2 a fost redeschis circulaţiei.

În prezent, este în continuare oprit traficul pe tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară, cu deviere pe DN3 până la Lehliu.

De asemenea, Poliţia Română informează că a fost redeschisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe ambele sensuri.

în judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.