Un accident grav de circulaţie s-a produs miercuri după-amiază pe DN2, între Buzău şi Râmnicu Sărat, în zona localităţii Comisoaia, soldat cu doi morţi şi patru răniţi, după ce un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost lovit din spate de un microbuz cu pasageri şi proiectat în afara drumului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, două dintre persoanele aflate pe bancheta din spate a autoturismului au decedat şi a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate.

De asemenea, celelalte trei persoane aflate în autoturism, precum şi un pasager din microbuz au fost răniţi, fiind transportaţi la spital cu ambulanţele.

Accidentul s-a produs după ora 14,00, în apropiere de localitatea Comisoaia, comuna Zărneşti, pe sensul de mers dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, pe un tronson în care în ultimii ani au mai avut loc şi alte accidente grave.

Traficul în zonă a fost restricţionat aproape două ore pentru derularea intervenţiei echipajelor de salvare şi efectuarea cercetărilor de către poliţişti, derulându-se pe un singur fir alternativ.