Pompierii doljeni au reuşit, cu puţin timp în urmă, să stingă focul ce a cuprins, duminică seară, o clădire din centrul Craiovei, aflată în curtea unde se găseşte şi sediul PSD Dolj. Imobilul aparţine fostului finanţator al Universităţii Craiova Adrian Mititelu, aflat sub sechestrul ANAF.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru a lichida incendiul ce a izbucnit într-o clădire de pe strada Mihai Kogălniceanu, din centrul Craiovei.

Imobilul, proprietate privată a omului de afaceri Adrian Mititelu, aflat sub sechestru ANAF, era abandonat, în el obişnuind să se adăpostească oamenii străzii.

"Incendiul a fost stins, iar în urma intervenţiei s-a constatat că nu există victime. A ars acoperişul clădirii pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi şi mai multe bunuri aflate în clădire. Specialiştii ISU Oltenia vor stabili în urma cercetărilor şi cauza exactă a incendiului", a explicat Florin Cocoşilă, ofiţer de relaţii publice în cadrul ISU Oltenia. 

Incendiul din curtea PSD Dolj a fost sesizat la 112 duminică seară, în jurul orei 21.10. În clădirea în care funcţionează organizaţia judeţeană Dolj a Partidului Social Democrat se mai află şi Biblioteca Franceză.

viewscnt