Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 28 de ani care vineri, beţi fiind, au mers la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte şi au făcut scandal, lovind doi angajaţi ai unităţii medicale, cei trei fiind nemulţumiţi că trebuie să aştepte prea mult pentru ca unul dintre ei să fie văzut de un medic.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii din Târgovişte au reţinut vineri şi propun procurorilor arestarea preventivă a trei bărbaţi care vineri au făcut scandal într-un spital din municipiu, lovind două persoane în incinta unităţii medicale.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat poentru News.ro că cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 28 de ani şi aflaţi în stare de ebrietate, au mers, vineri dimineaţă, la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, susţinând că unul dintre ei are nevoie de îngrijiri medicale. Nemulţumiţi de faptul că trebuie să aştepte, cei trei au început să facă scandal. Ei l-au lovit pe agentul de pază al spitalului, care a intervenit pentru a-i calma, dar şi pe un angajat de la recepţia unităţii sanitare. În cele din urmă, scandalul a fost aplanat de către poliţiştii chemaţi prin sistemul 112 de către angajaţii SJU.

Cei trei vor fi duşi, sâmbătă, la Parchetul de lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, urmând ca procurorul să decidă dacă îşi însuşeşte această propunere şi dacă cere instanţei de judecată mandate de arestare pe numele lor, pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În ultimele zile, medicii de la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte s-au confruntat cu un val de prezentări. Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Elena Firoiu, a declarat pentru News.ro că, începând din 29 decembrie, de la ora 00.00 şi până pe 30 decembrie, la ora 11.00, la unitatea de primiri urgenţe s-au prezentat 297 de pacienţi, cu 50 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.