Un tânăr a murit şi altul a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident produs pe DN 24, în judeţul Vrancea, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, poliţiştii urmând să stabilească cine conducea autoturismul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc pe DN 24 Tişiţa -Tecuci, unde un autoturism Audi A 6 în care se aflau doi tineri de 28 de ani, din Tecuci, s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp. În urma accidentului, unul dintre tineri a fost proiectat prin parbriz, murind la scurt timp, iar cel de-al doilea a fost rănit uşor.

Poliţiştii din Vrancea urmează să steabilească cine conducea maşina, primele date arătând că tânărul rănit era şoferul. El a refuzat însă să sufle în etliotest, spunând că nu s-a aflat la volan. Ulterior, tânărul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader, a spus că, în urma anchetei, se va stabili cine se afla la volanul maşinii, fiind făcute mai multe expertize.