Un bărbat de 37 de ani a fost împuşcat, vineri, în zona coapsei, de poliţiştii bucureşteni care l-au surprins în flagrant în timp ce spărgea un apartament. Înainte de a fi rănit, bărbatul a folosit un spray lacrimogen împotriva agenţilor şi l-a lovit pe unul dintre ei, în încercarea de a fugi, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii bucureşteni au prins, vineri, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, recent liberat din penitenciar, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, potrivit Poliţiei Capitalei.

Agenţii au fost sesizaţi de o femeie, prin intermediul Serviciului de Urgenţă 112, cu privire la faptul că bărbatul a spart uşa unui apartament dintr-un bloc situat în Strada Haiducului din Sectorul 6.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul în cauză în interiorul apartamentului. El a folosit împotriva agenţilor un spray iritant-lacrimogen şi a încercat să fugă. Poliţiştii au plecat în urmărirea lui şi, pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, a fost executat foc în zona inferioară a corpului acestuia, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Deşi a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, fiind ulterior imobilizat. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, mai arată Poliţia Capitalei.

Asupra bărbatului fiind identificate mai multe bunuri şi valori, potrivit poliţiştilor.
   
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 continuă cercetările în acest caz, pentru tâlhărie calificată şi ultraj, mai precizează poliţiştii.