Avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut după ce i-a reprezentat în instanţă, în dosare de corupţie, pe Dan Şova, Ovidiu Tender şi Paul Lambrino, a fost împuşcat accidental la vânătoare. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, de un echipaj SMURD.

Incidentul a avut loc în comuna Fălcoiu, judeţul Olt.

După incident, avocatul bucureştean Veronel Rădulescu a fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova, cu o plagă împuşcată în umăr.

"Pacientul a fost adus în jurul orei 16.00 şi primit în camera de gardă. Era stabil hemodinamic şi conştient şi prezenta o plagă în umăr, provocată prin împuşcare. I s-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, urmând să rămână internat pentru investigaţii suplimentare", a declarat pentru News.ro Cristina Germăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Rădulescu a declarat, pentru News.ro, că are zece alice în umăr, dar că se simte bine.

"Este adevărat, am avut un accident de vânătoare. Nu ştiu cum îl cheamă pe vânătorul care a tras. A fost o neglijenţă. Acum mă simt bine. Am vreo 10 alice în umăr, nu ştiu ce vor decide medicii, dacă le vor scoate sau nu”, a spus Veronel Rădulescu.