Un bărbat care circula cu maşina pe şoseaua ce leagă localităţile Teremia Mare şi Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş, a murit după ce autoturismul a derapat pe şoseaua udă, a lovit o bornă kilometrică de beton şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe şoseaua ce leagă localităţile Teremia Mare şi Sânnicolau Mare din judeţul Timiş. Un şofer a scăpat maşina de sub control, a derapat pe şoseaua udă, a ieşit de pe carosabil şi a izbit violent o bornă kilometrică de beton aflată la marginea drumului.

În urma impactului puternic, maşina a smuls borna şi s-a răsturnat în şanţul de lângă şosea. Şoferul a fost proiectat pe scaunul din dreapta al autoturismului şi a decedat.

Un alt şofer, care circula pe şosea şi care mergea în faţa celui implicat în accident, a observat în oglinda retrovizoare ce s-a întâmplat, a oprit şi a încercat să îl ajute pe bărbatul rămas captiv între fiarele maşinii, însă şi-a dat seama că nu îl poate face nimic pentreu el şi a sunat la numărul de urgenţe 112.

La locul accidentului au sosit un echipaj de descarcerare de la pompieri, o ambulanţă SMURD şi Poliţia.

Când au ajuns medicii, şoferul era deja mort.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.