O tânără de 22 de ani a fostă găsită moartă, miercuri, cu o rană în piept, în locuinţa sa din localitatea vasluiană Ciocani, în timp ce soţul său, de 27 de ani, se afla în stare gravă, cu gâtul tăiat, în aceeaşi casă. Prima ipoteză luată în calcul de către anchetatori este crima, urmată de o tentativă de sinucidere.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, trupurile celor doi soţi au fost descoperite de către mama tinerei în cursul dimineţii de miercuri, atunci când a mers în vizită la aceştia. Îngrozită, femeia a alertat Poliţia şi Ambulanţa la numărul de urgenţă 112, bărbatul fiind găsit în viaţă. În consecinţă, tânărul de 27 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă 112 de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

”Mama femeii, cea care a sunat la numărul de urgenţă 112, a precizat că fiica sa ar fi fost înjunghiată în zona toracică de către soţul său, care apoi a vrut să se sinucidă. Mai multe echipaje de poliţişti, însoţite de un procuror, s-au deplasat la faţa locului, unde desfăşoară cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a petrecut incidentul”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cei doi soţi au împreună trei copii cu vârste de până la cinci ani, care, se pare, ar fi fost martori la crimă.