Pasagerii unui avion Wizz Air care urma să decoleze de pe Aeroportul Cluj au fost evacuaţi, marţi dimineaţă, după ce, în timp ce aeronava era alimentată cu apă, braţul furtunului a căzut, iar furtunul s-a deplasat, apa începând să ţâşnească. Cursa a fost amânată, fiind făcute verificări la avion.

"A fost o problemă apărută în timpul procesului de alimentare cu apă a aeronavei. Pasagerii au fost duşi înapoi în terminal până când avionul va fi verificat pentru a şti dacă poate decola în condiţii de siguranţă", a declarat pentru News.ro Iuliu Pop, directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Cluj.

Avionul Wizz Air care urma să decoleze la ora 7.20 de pe aeroportul clujean, având ca destinaţie Basel, era alimentat cu apă, iar la un moment dat braţul furtunului a căzut, furtunul s-a deplasat, iar apa începând să ţâşnească. De asemenea, braţul care susţinea furtunul a lovit fuselajul avionului.

Cursa a fost amânată, pentru a fi făcute verificări la aeronavă. Potrivit site-ului aeroportului clujean, avionul ar urma să decoleze la ora 12.30.