O tânără a fost înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un complex rezidenţial din Ilfov, aproape de cartierul Militari, iar prietenul ei a fost dus la spital cu răni produse prin înjunghiere, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Parchetului Tribunalului Ilfov.

Crima a avut loc duminică, în jurul orei 03.00, tatăl tinerei în vârstă de 25 de ani fiind principalul suspect.

Din primele date ale anchetei rezultă că tatăl vitreg al fetei ar fi mers la blocul în care locuieşte tânăra, unde a lovit-o cu mai multe lovituri de cuţit, apoi l-a înjunghiat şi pe prietenul acesteia, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la maşină.

Bărbatul înjunghiat a fost dus la spital cu mai multe răni produse prin înjunghiere.

Principalul suspect a fost prins de anchetatori şi va fi audiat, urmând să fie pus sub acuzare pentru omor şi tentativă de omor. La finalul cercetărilor, anchetatorii îl vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Ancheta este făcută de un procuror de la Parchetul Tribunalului Ilfov, care a finalizat duminică dimineaţa cercetările la faţa locului. Printre persoanele audiate la faţa locului este şi colega de apartament a tinerei înjunghiate. 

viewscnt