Soţul cântăreţei Anda Adam, Sorin Andrei Nicolescu, este cercetat de DIICOT Constanţa într-un dosar privind falsificarea unor carduri bancare emise în Australia, SUA şi Mexic şi retragerea de bani fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor, procurorii făcând mai multe percheziţii în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor DIICOT, procurorii au făcut, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii la persoane suspectate de falsificarea de carduri bancare şi de acces ilegal la sistemul informatic.

O parte dintre suspecţi au fost citaţi la audieri, iar pentru alţii au fost emise mandate de aducere.

Conform unor surse judiciare, printre cei suspectaţi în acest dosar se află şi Sorin Andrei Nicolescu, soţul cântăreţei Anda Adam.

Sursele citate au precizat că pe numele lui Sorin Nicolescu a fost emis mandat de aducere şi este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, după ce, în perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, ”a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, SUA, Mexic, în scopul punerii în circulaţie”, el retrăgând fraudulos bani de la un ATM din municipiul Constanţa. El a reuşit să retragă circa 48.170 de lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, potrivit surselor citate.