Aglomeraţie de nedescris în această dimineaţă în mai multe staţii de metrou. Peroanele de la Victoriei şi de la Unirii au fost pline-ochi de călători. Înghesuială a fost şi în pasajele care fac legătura dintre cele două peroane la Victoriei, dar şi pe scările de acces de la Unirii. Circulaţia metroului pe relaţia Piaţa Unirii - Romană - Aviatorilor s-a desfăşurat cu dificultate, trenurile înregistrând întârzieri, din cauză că, în staţii diferite, trei femei au leşinat, fiind nevoie de intervenţia SMURD.

Potrivit reprezentanţilor companiei Metrorex, la ora 8:42, la Piaţa Romană i s-a făcut rău unei femei, la ora 8:57, în staţia Piaţa Victoriei o altă femeie a leşinat în tren, un caz similar fiind înregistrat la ora 9:10 în Piaţa Victoriei.

"Trei femei au leşinat în trenuri, în staţii diferite. În toate cele trei cazuri a fost chemat SMURD-ul şi s-a constatat că a fost vorba despre lipotimie. Întârzierile vin în urma faptului că trenul (de metrou — n. r.) nu pleacă până nu se acordă primul ajutor", au explicat, pentru Agerpres, reprezentanţii Metrorex.

Digi 24