Poliţiştii şi procurorii DIICOT au descoperit, în urma unor percheziţii în judeţul Caraş- Severin, o cultură de canabis, precum şi o armă deţinută ilegal, iar ulterior o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat de joi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraş - Severin şi ofiţeri ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR, sub coordonarea DIICOT, au făcut trei percheziţii domiciliare în acest judeţ la locuinţele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri.

”În urma percheziţiilor, a fost depistată o cultură ilicită de droguri de mici dimensiuni şi o armă deţinută ilegal. Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicat.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei persoane.

La percheziţii au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.