Directorul general al companiei franceze Leoni, de la Piteşti, Luc Maurice Nenon, a fost găsit, vineri după-amiază, înjunghiat pe stradă, primele date indicând că suspectul principal ar fi soţia sa, incidentul petrecându-se, cel mai probabil, în urma unei dispute conjugale. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş de un echipaj SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Mădălin Zamfir, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, după ce au fost sesizaţi că pe Calea Craiovei, din Piteşti, un bărbat este rănit şi sângerează, fiind posibil să fi fost înjunghiat.

La faţa locului, s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 3-4 Piteşti, care au constatat că bărbatul respectiv este rănit la omoplatul drept, posibil înjunghiat, şi că sângerează puternic, el fiind dus la Spitalul Judeţean Argeş de un echipaj SMURD sosit la faţa locului.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că bărbatul rănit este Luc Maurice Nenon, directorul general al Leoni Wiring Systems Piteşti SRL, şi că, potrivit primelor date ale poliţiştilor, incidentul s-ar fi petrecut în locuinţa bărbatului, situată pe strada Primăverii, la aproximativ 200-300 de metri de locul unde a fost găsit. Poliţiştii au ajuns la concluzia că este posibil ca bărbatul să fi fost înjunghiat de către soţioa sa, în urma unei dispute conjungale, au precizat sursele citate.

Conform poliţiştilor, până la ora actuală, nimeni nu are nicio calitate în acest dosar, o decizie în acest sens urmând să fie luată în funcţie de evoluţia stării de sănătate a directorului Leoni Piteşti.

Sursele citate au explicat că dacă leziunile bărbatului nu necesită mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale, este necesară depunerea unei plângeri prealabile de către victimă împotriva agresorului său, respectiv împotriva soţiei.

Directorul Leoni Piteşti a fost dus la Spitalul Judeţean, potrivit medicilor el putând fi externat în cursul zilei de vineri.

Poliţiştii piteşteni fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a fost rănit bărbatul.

Leoni Wiring Systems Piteşti este furnizor de fibre, fibre optice, cabluri şi cablaje.