Mihai Câmpineanu (Michi), liderul trupei "Şuie Paparude" a suferit, azi-noapte, un infarct, artistul fiind internat, în prezent, în comă indusă, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Michi a fost supus, în această după-amiază, unei intervenţii chirurgicale prin care i s-au montat două stenturi destinate să deblocheze de cheaguri de sânge artera pulmonară. Artistul se află în comă indusă la spitalul din Timişoara, medicii luând această decizie pentru a preveni noi convulsii care i-ar putea provoca artistului noi afecţiuni neurologice, informează Pro Tv.

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara sunt optimişti în ceea ce priveşte reuşita operaţiei de montare a stenturilor, însă sunt deosebit de rezervaţi în legătură cu starea neurologică a lui Michi.

Potrivit Mediafax, un medic neurolog de la Spitalul Judeţean din Timişoara a fost chemat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde componentul formaţiei Şuie Paparude se află internat.

Reprezentanţii unităţii sanitare au precizat că se vor supune dorinţei familiei lui Mihai Câmpineanu şi nu vor mai face declaraţii cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Mihai Câmpineanu, alias Michi, liderul trupei "Şuie Paprude", a fost internat în această dimineaţă, într-un spital din Timişoara, după ce, la finalul unui concert susţinut în acest oraş, a suferit un infarct.

Colegii de trupă ai artistului au povestit că acesta a acuzat dureri puternice în piept, după care s-a prăbuşit. Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului şi l-a transportat pe Michi la spital.