Poliţiştii clujeni l-au prins, noaptea trecută, pe bărbatul în vârstă de 45 de ani care a evadat duminică din arestul preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, potrivit unor surse din presă, citate de Bursa.
Bărbatul a fost găsit pe o stradă din localitatea Floreşti, de lângă municipiul Cluj Napoca.
"În urma activităţilor specifice şi a verificărilor efectuate, poliţiştii clujeni, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, l-au depistat pe bărbatul care, la data de 14 august, a evadat din Centrul de reţinere şi arestare preventivă a unităţii. Astfel, la data de 16 august, în jurul orei 22:00, bărbatul în vârstă de 45 de ani, din judeţul Covasna, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condiţiile şi împrejurările care au condus la producerea acestui incident.

Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor la momentul incidentului", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj, citat de sursele din presă.
De asemenea, poliţiştii clujeni precizează că, sub coordonarea unităţii de parchet, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.
Bărbatul a evadat duminică după-amiază din Centrul de reţinere şi arestare preventivă din Cluj-Napoca. El se afla în arest preventiv pentru furturi din locuinţe.