Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat sâmbătă seara pe stradă, în Alba Iulia, după un conflict spontan avut cu alţi doi minori, care au încercat să-i fure bicicleta, agresorii fiind prinşi şi cercetaţi pentru vătămare corporală şi tentativă de tâlhărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, doi minori de 16 şi 17 ani au încercat să-i fure bicicleta unui alt adolescent cu care s-au întâlnit pe stradă, în Alba Iulia. În contextul în care adolescentul de 16 ani s-a opus, unul dintre agresori l-a înjunghiat de două ori.

”Faţă de cei doi minori, care au fugit de la locul producerii faptei, urmează să se ia măsurile legale. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia şi examinată din punct de vedere medico-legal. Potrivit concluziilor medicilor, se pare că rănile nu i-au pus viaţa în pericol”, potrivit IPJ Alba.

Agresorul de 16 ani a fost identificat şi prins sâmbătă noaptea, iar cel de 17 ani a fost prins a doua zi, cei doi fiind audiaţi de către poliţişti.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar cei doi sunt anchetaţi pentru vătămare corporală şi tentativă de tâlhărie.

Mediafax