Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei, pe Autostrada Soarelui traficul rutier este foarte intens pe sensul de mers către Constanţa.

La ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39 (Constanţa – Mangalia), s-a format o coloană de autovehicule.

Totodată, centrul Infotrafic al Poliţiei arată că DN39 nu poate prelua traficul de pe autostradă, la Agigea capacitatea de circulaţie a acestuia fiind diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi fiind închise.

Este de aşteptat ca pe DN39 Constanţa - Mangalia traficul rutier să se intensifice în orele următoare şi să se circule îngreunat mai ales la Agigea.

"La staţia de taxare de la Feteşti nu sunt semnalate probleme de fluenţă deocamdată, însă, pentru a nu se forma coloane de autovehicule în orele următoare, amintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577", arată Infotrafic.

Mediafax