Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe reţele de socializare că, imediat după venirea în Republica Moldova, a primit, în momentul conectării la reţelele locale, un mesaj în care i se spunea "Bine aţi venit în România", relatează presa de la Chişinău.

Dmitri Rogozin a sosit marţi în Republica Moldova pentru o vizită de două zile. Oficialul rus va avea o întrevedere cu ministrul moldovean al Economiei, vicepremierul Octavian Calmâc.

Rogozin a comentat pe Facebook şi pe Twitter că, după aterizarea pe Aeroportul din Chişinău, în momentul în care telefonul i s-a conectat la reţelele locale, a primit un mesaj.

"Am primit un mesaj ciudat pe telefon atunci când am ajuns pe Aeroportul din Chişinău: Bine ai venit în România", a scris Dmitri Rogozin, conform Publika.md şi Unimedia.info.

După vizita la Chişinău, Dmitri Rogozin se va întâlni şi cu liderul regimului separatist prorus de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Dmitri Rogozin este reprezentantul special al preşedintelui rus, Vladimir Putin, pentru regiunea separatistă moldoveană Transnistria.